Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii financiar-contabile
372 lei
Brand
EVIDENTA CONTABILA COMPLETA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferim servicii financiar-contabile organizatiilor mici si mijlocii, cu capital integral privat, roman si/sau strain, indiferent de domeniul lor de activitate. Serviciile oferite de noi sunt indreptate exclusiv catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii clientului.

Astfel, clientul dispune in mod curent de toate informatiile financiar-contabile, acestea fiind suportul deciziilor economice si financiare necesare in coordonarea activitatii unei societati.

Dorim să oferim clienţilor noştri servicii de calitate în domeniu, prin oferirea de soluţii optime în domeniul financiar-contabil, politicii manageriale şi resurselor umane atât la sediul nostru cât şi la sediul companiilor beneficiare.
DE CE NOI?
- vei fi informat la timp in legatura cu modificarile legislative
- vom gasi solutii optime pentru problemele tale
- calitatea serviciilor oferite ne situeaza printre primii
- te ajutam sa obtii profitul maxim cu costuri minime
- vei lucra cu o echipa tanara si profesionista
- beneficiezi de comunicare permanenta; vei primi raspuns la intrebari in cel mai scurt timp
- vei fi informat la timp asupra taxelor si impozitelor de plata
- toate consumabilele (papetarie, tipizate, dischete etc.) sunt suportate de noi
- vei plati UN SINGUR PRET pentru toate serviciile oferite; nu percepem tarife suplimentare pentru intocmirea situatiilor financiare semestriale si anuale, inventarierea patrimoniului, obinerea certificatelor fiscale, intocmirea documentatiei pentru credite si leasing etc.
Oferta noastra vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri, oferindu-le toate tipurile de servicii necesare unei bune organizari si evidente a activitatii economice.
Societatea noastra isi propune să furnizeze servicii financiar-contabile competente şi adaptate profilului de activitate al beneficiarului în pas cu legislaţia fiscală şi contabilă în vigoare.

Pentru a va transmite prezentarea generala a serviciilor oferite de compania noastra, precum si o oferta personalizata va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@globalconta.ro sau la numerele de telefon: 0733.670.290, 0730.147.143.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura